Sări la conţinut

Tinerii, cei mai interesati de culisele KFC

09/12/2010

Bucatariile restaurantelor KFC au devenit loc de pelerinaj pentru numerosi adolescenti, tineri si jurnalisti saptamana trecuta, in cadrul Zilelor Portilor Deschise. La eveniment au luat parte aproximativ 200 de persoane, dintre care 12 jurnalisti din presa centrala si locala.

In zilele de 30 noiembrie, 2 si 3 decembrie, cateva restaurante KFC din orase precum Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu si Buzau si-au deschis portile pentru a le arata tuturor celor interesati cum se desfasoara activitatea unui angajat din spatele zonei de servire, care sunt standardele pe care acesta trebuie sa le respecte in munca sa de zi cu zi si care este modul de preparare al produselor.

Pe tot parcursul celor 3 zile, vizitatorii au beneficiat de asistenta personalului specializat din restaurante.

Cele mai multe intrebari s-au concentrat asupra aparaturii cu care sunt dotate bucatariile KFC, asupra temperaturilor de pastrare a carnii si de preparare a produselor, dar si asupra modului in care angajatii isi desfasoara activitatea.

Numerosi tineri au fost curiosi sa afle mai multe despre programul angajatilor, probele pe care le-au avut de trecut pentru a fi recrutati si, nu in ultimul rand, despre posibilitatile de promovare in cadrul companiei. Acestia au stat de vorba si cu managerii restaurantelor care au putut fi vizitate, multi dintre acestia incepandu-si cariera chiar in bucatariile restaurantelor respective.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: