Skip to content

KFC sprijina arta experimentala la IEEB4

19/11/2010

KFC Romania este partener strategic al celei de-a patra editii a Bienalei Internationale de Gravura Experimentala (IEEB4), ce se desfasoara in Romania, in perioada 20 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011.

Organizat din doi in doi ani, fes­tivalul a devenit un amplu eveniment cultural ce reuneste artisti vizuali, critici de arta si curatori din toata lumea, interesati de cele mai noi si incitante solutii vizuale realizate prin mijloace neconventionale de multiplicare a imaginii.

Scopul proiectului este acela de a extinde cercul de consumatori de arta contemporana si de a experimenta intr-un domeniu al artei cum este gravura, in care se credea ca nu mai este nimic de dezvoltat.

Editia a 4-a a Bienalei Internationale de Gravura Experimentala beneficiaza si de prezenta a doua curatoare de renume din Austria si Polonia, Eva Möseneder si Marta Raczek, responsabile cu selectia artistilor prezenti, dar si a criticului de arta roman Adrian Guta.

Ne-am simtit cu adevarat onorati sa fim cooptati ca partener strategic al unui eveniment cultural atat de pe gustul nostru cum este IEEB4. KFC incurajeaza tot ceea ce inseamna creativitate si libertate de expresie, asa ca nu puteam sa nu ne alaturam unor artisti care au marele merit de face un gen artistic aparent elitist, cum este gravura, accesibil publicului tanar” a declarat Carmen Lupulet, Marketing Manager KFC Romania.

KFC Romania s-a implicat de-a lungul timpului in diverse proiecte culturale, cel mai recent fiind “Arta uneste sufletele fara discriminare” derulat in iunie 2010 si dedicat copiilor cu deficiente de vedere.

Lantul de restaurante KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network.

Pentru detalii despre IEEB4, accesati www.experimentalproject.ro .

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: