Skip to content

KFC Romania acorda burse de studiu angajatilor sai

15/11/2010

KFC Romania demareaza programul KFC Student, program menit sa vina in sprijinul acelor angajati ai companiei care urmeaza in paralel cursurile unei universitati de stat sau particulare.

In cadrul programului KFC Student, aflat anul acesta la prima editie, KFC Romania va acorda 3 burse lunare timp de un an calendaristic, inclusiv pe timpul vacantelor, angajatilor care sunt in acelasi timp si studenti.

Criteriile de selectie a celor 3 bursieri vizeaza performantele acestora atat la faculate cat si la locul de munca, luandu-se in considerare notele de la facultate, lipsa restantelor, dar si activitatea din cadrul companiei.

Calin Ionescu, Director General KFC Romania: “Cu totii traversam vremuri ceva mai cenusii in aceasta perioada de criza economica, dar acesta nu este decat un motiv in plus pentru a ne indrepta atentia asupra acelor angajati performanti care au nevoie de sprijinul companiei .

KFC Romania a oferit intotdeauna suport angajatilor sai in proiectele de dezvoltare profesionala prin diverse programe de training, iar KFC Student este o noua modalitate prin care vrem sa ii ajutam pe cei cu un potential ridicat sa isi continue dezvoltarea” , a mai adaugat Calin Ionescu.

Angajatii KFC care indeplinesc conditiile se pot inscrie in program pana pe 20 noiembrie, iar cei 3 angajati selectionati vor putea beneficia de bursele KFC Student pe o perioada de 12 luni, cu conditia de a ramane angajati ai companiei in toata aceasta perioada.

KFC Student nu este primul program educational desfasurat de KFC Romania. Compania a mai desfasurat programe precum Vreau in clasa a noua, dedicat copiilor din mediul rural, sau Arta uneste sufletele fara discriminare program initiat cu scopul de a trage un semnal de alarma asupra dreptului copiilor cu deficiente de vedere la o educatie si la o viata normale.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: