Skip to content

Fiecare dintre noi poate ajuta!

19/10/2010

Programul Vreau în clasa a noua este în plină desfăşurare. Alături de clienţii KFC şi Pizza Hut care donează zilnic bani pentru copiii săraci de la sate care visează să poată merge la liceu, angajaţii celor două lanţuri de restaurante contribuie şi ei la strângerea de fonduri. Prin acţiuni de multe ori inedite, dar mereu pornite din suflet.

Pentru ca, suntem convinsi, fiecare dintre noi poate ajuta!

Cluj. Angajaţii celor două lanţuri de restaurante din oraş nu au rămas nepăsători şi au ales să pună umărul la desfăşurarea programului prin organizarea unui campionat de fotbal între echipele restaurantelor KFC şi Pizza Hut din oraş. Sumele colectate in urma inscrierii in competitie au mers, fireste, spre programul „Vreau in clasa a noua”.

Bucuresti. La Pizza Hut Vitan, angajaţii s-au transformat pentru o zi în bucătari pentru colegii lor, iar fiecare “client” a trebuit să plătească un preţ fix pentru produsele comandate. La Pizza Hut Băneasa, unul dintre managerii de tură s-a transformat ad-hoc în maestru cofetar şi a donat toţi banii strânşi în urma vânzării prăjiturilor preparate de el.

Bucuria de a vedea cum gesturile lor simple pot schimba fundamental destinele unor copii aflaţi în dificultate i-a determinat pe aceşti oameni să vadă proiectul ca pe un demers firesc, la care li s-a părut normal să se alăture.

“Din păcate nu există prea multe astfel de ocazii, de aceea orice idee, orice iniţiativă în acest scop este întotdeauna binevenită” mărturiseşte unul dintre angajaţii KFC Târgu Mureş. “Ma bucur că această campanie de strângere de fonduri rezistă şi în acest an şi aduce roade bune şi folositoare pentru copiii din mediul rural fără posibilităţi”, afirmă un altul.

Dăruirea de care au dat dovadă atât angajaţii KFC şi Pizza Hut, cât şi clienţii celor două lanţuri de restaurante se reflectă în sumele încurajatoare strânse până acum: 57.000 de lei în restaurantele KFC şi peste 7.700 de lei în reţeaua Pizza Hut.

Lucrurile nu se vor opri însă aici. Mai sunt încă două săptămâni în care oricine păşeşte într-unul dintre restaurantele KFC sau Pizza Hut din ţară poate să doneze din puţinul său pentru a schimba viaţa câtorva sute de copii din mediul rural.

Programul “ Vreau în clasa a noua” se derulează pe tot parcursul lunii octombrie în reţelele KFC, Pizza Hut şi PHD şi este organizat în colaborare cu World Vision România.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: