Skip to content

Fanii KFC din New Plymouth au blocat orasul

06/10/2010

Daca tot vorbeam, zilele trecute, despre KFC si istoriile din trafic, iata astazi o noua intamplare. O intamplare petrecuta in Noua Zeelenda si relatata de catre publicatia electronica Stuff.

Ingramadindu-se in restaurantul KFC proaspat renovat, fanii produselor KFC au provocat haos in traficul din New Plymouth.

Pentru renovarea restaurantului, inchis din luna iulie, au fost cheltuiti 1,5 milioane USD. In ziua deschiderii, fanii KFC au umplut imediat locatia, iar autoturismele care isi asteptau randul au format un sir care a blocat centrul orasului. Situatia s-a repetat zile la rand, iar angajatii magazinelor din zona si-au vazut astfel masinile blocate.

„A fost inchis pentru aproape doua luni si jumatate. De ce nu mai pot astepta putin pana se mai linistesc lucrurile?”, se intreba unul dintre acesti angajati. „Ieri am fost la Burger King, la pranz. Nu era nimeni acolo, m-au servit in doua minute.”

Si cu toate acestea, cozile au continuat, unii dintre tinerii fani declarand ca „si-au luat liber de la scoala” pentru a putea fi siguri ca vor putea cumpara un meni KFC.

„Liber de la scoala”?! Oare expresia aceasta se va inventa si la noi? 😉

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: