Skip to content

Arta uneste sufletele

10/06/2010

KFC România vine în sprinjinul copiilor cu deficienţe de vedere

KFC Romania demareaza in colaborare cu Muzeul National de Arta al Romaniei proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare”, un program  dedicat copiilor cu deficiente de vedere.

Pentru prima data in Romania, o companie colaboreaza cu un muzeu pentru a atrage atentia societatii asupra dreptului la o viata normala al copiilor cu deficiente de vedere.

“Arta uneste suflete fara discriminare” este un proiect demarat de catre KFC Romania in colaborare cu Muzeul National de arta si Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti. In cadrul proiectului copiilor cu deficiente de vedere li se va inlesni dreptul de a avea acces la arta si cultura.

Astfel, copiii vor putea atinge diverse exponate din galeriile muzeului, lucru care de obicei nu este permis, iar in cadrul atelierelor de creatie special destinate vor lucra în lut şi vor experimenta tactil diverse materiale precum marmura, bronzul sau lemnul.

Prin acest proiect KFC Romania isi doreste sa atraga atentia asupra faptului ca accesul la cultura si arta nu trebuie sa fie ingradit si tributar perceptiilor sociale.

Proiectul “Arta uneste suflete fara discriminare” demareaza in luna copilului cu un program de vizite  cese va desfasura in zilele de 11, 16, 17 si 18 iunie.

Proiecte asemantoare destinate copiilor cu deficiente de vedere se desfasora deja in toate marile capitale europene, KFC Romania fiind prima companie care se implica intr-un astfel de proiect destinat copiilor din tara noastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: