Skip to content

KFC – lider in domeniul extinderilor in 2009

28/10/2009

In data de 29 octombrie 2009, KFC Romania va deschide un nou restaurant in Bucuresti. Noua locatie este amplasata in zona food-court a AFI Palace Cotroceni, noul mall bucurestean ce va fi inaugurat in aceeasi data.

KFC Cotroceni este cea de-a 15-a locatie din Bucuresti si poarta numarul 35 la nivel national (incluzand KFC Chisinau). De asemenea, KFC Cotroceni este cea de-a cincea inaugurare anuntata de reprezentantii KFC pentru anul 2009, dupa KFC Gara de Nord, KFC Sibiu, KFC Mosilor si KFC Piata Operei din Timisoara .

Astfel, KFC Romania devine lider absolut la capitolul extindere in topul lanturilor de restaurante care opereaza pe piata romaneasca in 2009.

Noul restaurant KFC Cotroceni, care are o suprafata de 139 mp si a necesitat o investitie de aproximativ 500.000 euro, a generat 40 de locuri de munca noi care s-au adaugat celorlalte 250 create in acest an.

In primul an dupa deschidere, oficialii KFC se asteapta pentru aceasta locatie la o cifra de 1,5 milioane de euro, venita din vanzari.

KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network. Un an mai tarziu, aceasta deschidea in Bucuresti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: