Skip to content

Delia Matache s-a angajat casiera la KFC!

15/10/2009

Delia Matache i-a servit cu crispy strips si aripioare picante pe toti clientii restaurantului KFC Mosilor joia trecuta, cand vedeta si-a intrat perfect in rolul de casiera.

Aflata acolo pentru a filma un nou episod din reality-show-ul “In papuci de vedeta” difuzat de Kanal D si gazduit de Andreea Banica, Delia a preluat disciplinata si cumintica toate comenzile clientilor, servindu-i pe toti cu zambetul pe buze.

Cum show-ul Tv presupune ca Delia sa traiasca timp de o zi viata unui om obisnuit, vedeta a fost tratata ca oricare angajat al KFC, insa acest lucru nu i-a ingreunat deloc misiunea. Echipa KFC a primit-o cu bratele deschise ca pe orice alt nou coleg, a ajutat-o sa se integreze si i-a oferit tot suportul necesar pentru a face fata job-ului. Astfel, locatia de pe Mosilor, recent inaugurata, a devenit in scurt timp un adevarat furnicar de admiratori.

Mai mult decat atat, Delia s-a aratat cu adevarat incantata de proiectele “angajatorilor” sai de la KFC Romania si a dorit sa afle cat mai multe despre programul de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua” derulat in aceasta perioada in toate restaurantele KFC din tara.

Emisiunea “In papuci de vedeta” ce o va avea ca protagonista pe Delia Matache va fi difuzata duminica, 18 octombrie, de la ora 15.30, la Kanal D.

(click pe fotografii pentru marire)

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: