Skip to content

Va invitam la Seara Olimpicilor KFC

27/09/2009

KFC, partenerul primei Olimpiade online organizate in Romania, va premia marti, 29 septembrie, castigatorii probelor de Blogging si Microblogging. Festivitatea de premiere va avea loc cu incepere de la ora 18:30, in restaurantul KFC Magheru (Blvd Magheru, 28-30 – vis a vis de Cinema Studio).

Organizata de catre un grup de studenti si specialisti in comunicare din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara prin intermediul site-ului pr365.ro, Olimpiada 2.0 s-a desfasurat exclusiv online si s-a adresat comunicatorilor de pe intreg cuprinsul tarii.

Timp de trei saptamani, 24 de competitori au folosit informatiile prezente pe blogul KFC in incercarea de a demonstra eficienta mediului online ca mediu de comunicare.

Pentru KFC prezenta in calitate de partener al primei olimpiade online organizate in Romania a fost fireasca, KFC fiind recunoscuta pe plan international ca una dintre companiile cu o prezenta activa pe Internet.

Propunandu-si sa incurajeze deopotriva aplicarea cunostintelor dobandite in timpul studiilor si talentul nativ fara de care un bun comunicator nu poate exista, Olimpiada 2.0 a avut doua sectiuni: Blogging si Microblogging (platforma internationala Twitter.com si platforma romaneasca Cirip.ro).

Jurizarea celor 24 de competitori a avut loc in perioada 5 septembrie – 13 septembrie, iar premiile pe care KFC le ofera castigatorilor sunt in valoare totală de 44 de milioane lei vechi si diplome de merit in comunicarea online.

KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network. Un an mai tarziu, aceasta deschidea in Bucuresti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.

Va asteptam sa celebram impreuna tanara generatie de comunicatori!

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. Stefan permalink
    27/09/2009 4:23 pm

    O sa fiu acolo:D Abia astept!

Trackbacks

  1. Olimpiada 2.0: va invitam la Festivitatea de Premiere | pr365.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: