Skip to content

Krushers alege Romania pentru noua lansare

05/08/2009

Romania este cea de-a sasea tara din lume in care are loc lansarea Krushers, noua bautura racoritoare de la KFC. Lansarea Krushers pe piata romaneasca urmeaza lansarilor din Australia, India, Japonia, Marea Britanie si Mexic, tari in care acest produs se bucura de un mare succes.

Descrisa ca un „amestec delicios de crema cu fulgi de gheata, sos de ciocolata, caramel sau capsuni si diferite ingrediente in functie de sortimentul ales”, bautura racoritoare Krushers este disponibila si in Romania intr-o gama de patru arome : Krushers Ciocolata, Krushers Caramel, Krushers Capsuni si Krushers Maltesers.Pretul unui pahar de 300 ml  va fi de 6,50 lei.

Lansarea va avea loc astazi, 5 August, la Sibiu, urmand ca joi, 6 August, Krushers sa fie lansata si in Bucuresti, in restaurantul KFC Gara de Nord.

Insotita de o campanie de promovare pe masura (iata, de pilda, spotul campaniei Krushers din Japonia si spotul campaniei Krushers din India ) Krushers este noul hit KFC al verii.


In acest moment, KFC Romania are peste 1.200 de angajati si operează pe piata locala 34 de restaurante (inclusiv KFC Chiainau). In anul 2008, investitiile KFC in Romania au fost de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: